aprilie 20, 2018

Despre

Blue Water este o piscina moderna ce respecta toate normele de echipare, igiena si securitate conform normelor europene.
Sauna cu pietre este construita cu componente de cea mai inalta calitate importate din Europa. Sauna este una din actiunile cele mai recomandate si are efecte benefice asupra organismului uman prin eliminarea de toxine cu transpiratie controlata.
In Jacuzzi va puteti relaxa imbinand placerea cu hidromasajul, o adevarata terapie cu apa. Recircularea apei se face cu aparatura de ultima ora, cu filtre si materiale de intretinere a apei. La Blue Water beneficiati si de dusuri in aer liber incalzite cu energie solara, iar in parcarea din fata barului masinile dumneavoastra sunt protejate.
Barul, grill-ul si terasa cu o priveliste uimitoare va vor face o deosebita placere si veti petrece timpul intr-un mod placut.
Va asteptam cu drag in orasul Siret la piscina Blue Water.

Urmariti site-ul nostru pentru a afla despre evenimentele in curs si surprizele ce le pregatim pentru voi vara asta. Ne puteti scrie si la sectiunea  FORUM de pe site.

Ne puteti gasi si pe facebook !

https://www.facebook.com/BluewaterOfficial